Mindannyiunk érdeke, hogy legyen megfelelő utánpótlás

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az SZJA 1%-ból befolyó támogatásokat szakközépiskolák gyakorlati képzésének fejlesztésére fordítja.

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Mentor programja kapcsán több szakközépiskolával épített ki szoros együttműködést. A legtöbb iskolának nehézséget jelent, hogy a diákok gyakorlati képzését korszerű eszközökkel valósítsa meg.

Elhatároztuk, hogy az SZJA 1% felajánlásokból ezeket az iskolákat fogjuk támogatni. Segítjük Őket olyan környezet megteremtésében, amelyben a diákok naprakészen sajátíthatják el a „mesterfogásokat”.

 

A nyilatkozatot az alábbi módokon juttathatja el az állami adóhatósághoz:

 • Elektronikus beküldési mód választásakor az EGYSZA és az ADOAZONOSITO lapok aktiválásra kerülnek, és kitöltésük után elektronikus úton beküldhetőek.
 • Papír alapú beküldési mód esetén Önnek nem kell mást tennie, mint az itt letölthető nyilatkozatot az alábbiak szerint eljuttatni az állami adóhatóságnak.
  A borítékot postán vagy személyesen 2016. május 20-áig juttathatja el
  az állami adóhatósághoz.
  Amennyiben munkáltatója útján kíván rendelkezni, kérjük ne felejtse el
  az adóazonosító jelével ellátott borítékot a ragasztott felületére átnyúlóan
  saját kezűleg aláírni, és a borítékot legkésőbb 2016. május 10-éig
  a munkáltatójának átadni.

 

Kérjük, hogy a nyilatkozatokat ne válassza szét abban az esetben sem, ha valamely nyilatkozatot nem töltötte ki.

A kinyomtatott nyilatkozatot helyezze borítékba, és a lezárt borítékon az adóazonosító jelét tüntesse fel.

 

A Magyar Elektrotechnika Egyesület a civil kedvezményezettek részére felajánlható 2016. évi SZJA 1% fogadásához érvényes regisztrációval rendelkezik, amely ellenőrizhető a http://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/regisztralt_2016 listájában.