Magyar Elektrotechnikai
Egyesület
2023. október 20.
Általános hír

Gázzal vagy fával olcsóbb a tüzelés? Így fűthetünk gazdaságosan

Az energiaválság idején senki sem szeretné, ha a gatyája is rámenne a fűtésszezonra. Hogy hogyan úszhatjuk meg minél olcsóbban a hideg napokat, arról Gelencsér Lajost, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület elnökét és Vokony Istvánt, a az egyesület Szakmai és Tudományos Bizottságának elnökét kérdeztük a Reggeliben.


Kapcsolódó tartalom

Általános hír
Rendezvény
Akkumulátorok - szakmai nap
2024. szeptember 24.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Gép, Készülék és Berendezés Szakosztálya, az Energetikai Informatika Szakosztállyal, a Mechwart András Ifjúsági Társasággal, valamint az Óbudai Egyetem MEE szervezetével és ipari vállalatok támogatásával, 18. alkalommal szakmai napot rendez.

 

Időpont: 2024. október 17.

Általános hír
Gábor Dénes-díj 2024 felterjesztési felhívás
2024. szeptember 11.

A NOVOFER Alapítvány ezúton teszi közzé a Gábor Dénes-díj 2024 felterjesztési felhívását, amely a civil szféra legnevesebb műszaki alkotói elismerése ma Magyarországon. A díjjal a hazai és a határainkon túl élő magyar nemzetiségű, a műszaki és természettudományi felsőoktatás képviselőit, a jelentősebb ágazatok, ill. iparágak (távközlés/IT, gépipar/járműipar, biotechnológia/gyógyszeripar, mezőgazdaság, környezetvédelem, energia-/vízgazdálkodás, közlekedés/logisztika, orvostudomány/életminőség javítása, stb.) kutató-fejlesztő szakembereit kívánjuk elismerni és további alkotó munkára ösztönözni.

Általános hír
Mondja el a véleményét, hogy még többet segíthessünk!
2024. július 12.

Az Ön véleménye rendkívül fontos számunkra. Jelenleg egy piackutatást végzünk, hogy felmérjük és megértsük tagjaink véleményét, igényeit és elvárásait. Célunk a fiatalabb generáció hatékonyabb megszólítása, amihez keressük egyesületünk értékajánlatainak pontos megfogalmazását.

Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 1 353 0117


Munkanapokon9:00-16:00
Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/000166
Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000085