2018. szeptember 18-20. között Csehországban Třebíč városában kerül megrendezésre.

A hivatalos weblapon angol nyelven már minden fontosabb információ elérhető és lehet regisztrálni is.

A konferencia magyar szervezői Dr. Poppe András, Dr. Szabó Ferenc, Nagy János és Schwarcz Péter.

Regisztráció résztvevőknek: augusztus 20-ig.
A szervezők várják kiállítók jelentkezését, valamint a cégek nem közvetlenül kereskedelmi célú (tudományos, fejlesztési témájú) előadásait.

További részletek a konferencia hivatalos oldalán találhatóak lumenv4.com2018-ban az MTA VEAB új szervező partnerekkel, a Világítástechnikai Társaság és a Magyar Világítástechnikai Alapítvánnyal karöltve szervezi a Lux et Color Vesprimiensis konferenciát, Prof Schanda János tiszteletére Veszprémben 2018. október 11-12-én. Az immáron kétnapos rendezvény során aktuális és érdekes előadásokra számíthatunk a fény- és színtan és a világítástechnika témaköréből. A konferencián a tudományos eredmények mellett a legfrissebb alkalmazástechnikai eredmények előadására is adunk lehetőséget, valamint a világítástechnika területén tevékenykedő cégek is kapnak bemutatkozási lehetőséget. A cégek legújabb szolgáltatásainak és termékeinek bemutatására kiállítási lehetőséget is biztosítunk a konferencia helyszínén.

Időpont: 2018. október 11-12.
Helyszín: Veszprém
Bővebb információ...A kolozsvári székhelyű Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT) 2018. október 11-14. között Tusnádfürdőn a Ciucaș Hotelben szervezi meg a XIX. Energetika-Elektrotechnika (ENELKO) Konferenciát.

A konferencia meghirdetése, bővebb információk, jelentkezési lapok, valamint előadás bejelentő lapok a konferencia honlapján:http://enelko.emt.ro/ találhatóak.

Előadók jelentkezését 2018. szeptember 2-ig , résztvevők jelentkezését 2018. szeptember 9-ig várjuk!KÖVETKEZŐ HAVI RENDEZVÉNYEINK
HIRDETÉSEK