A National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány, valamint a Debreceni Szakképzési Centrum Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakgimnáziuma idén is megrendezi a VISUAL Thinking – LabVIEW programozó versenyét.

Megmérettetésünk célja, hogy a középiskolás diákok valós, ipari környezetben is felmerülő problémákat oldjanak meg közösen, felhasználva a grafikus programozást forradalmasító LabVIEW szoftvert.

A versenyre középiskolás diákok csapatainak jelentkezését várjuk.

A jelentkezési határidő: 2017. február 28. (kedd)12. alkalommal kerül megrendezésre a "Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság Konferencia és kiállítás", a  KLENEN. A konferencia fő témája idén is az energiahatékonysági törvény végrehajtásával kapcsolatos tapasztalatok megbeszélése és az energetikai auditok eredményeinek bemutatása.

Tekintettel a törvény 2016. decemberi módosításával bevezetett energetikai szakreferensi kötelezettség és a Tao törvénynek az energiahatékonyságot növelő beruházásokra vonatkozó kiegészítésének fontosságára, részleteinek megbeszélésére a kerekasztal beszélgetést is szervezünk.

Időpont: 2017. március 7-8.
Helyszín: Hotel Nautis, Gárdony

Bővebb információ és jelentkezés a www.klenen.euKÖVETKEZŐ HAVI RENDEZVÉNYEINK
HIRDETÉSEK