Magyar Elektrotechnikai
Egyesület
2015. szeptember 07.

V. Mechwart András Ifjúsági Találkozó

Ismét Ifjúsági Találkozó a MEE Mechwart András Ifjúsági Társaság szervezésében!

Elérhető a szeptember 15-én tartandó V. Mechwart András Ifjúsági Találkozó programja, melyre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! A részvétel regisztrációhoz kötött, melyhez a mait@mee.hu címre kell a jelentkező nevét és a delegáló szervezetet küldeni.

 

 

A Mechwart András Ifjúsági Társaság céljául tűzte ki, hogy a szakma fiatal kutatói, művelői között minél hamarabb elmélyítse a szakmai, baráti kapcsolatokat. Ennek elősegítésére, 2015. szeptember 15-én megrendezi szakmai konferenciáját fiatalok számára.

Ennek elsődleges célja, hogy a tématerület kiváló alakjainak, illetve a magyarországi és határon túli oktatási intézmények hallgatóinak, az iparág fiatal munkatársainak előadásaival kitekintést nyújtson a villamos energetika, automatika és a kapcsolódó interdiszciplináris területeken zajló aktuális kutatásokra. A szakmai előadások mellett a rendezvény az Egyesületen belüli MAIT szerepvállalás áttekintésére, illetve aktuális, az elektrotechnikai iparhoz kötődő kérdések megvitatására is lehetőséget biztosít!
A konferenciának a 62. MEE Vándorgyűlés és Siófok fog helyet adni.

A konferenciára minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Szeretnénk kérni, hogy a rendezvény hírét juttassa el az érdekeltekhez, biztasson minél több embert a részvételre!

 


 


Magyar
Elektrotechnikai
Egyesület


1075 Budapest,
Madách Imre út 5. III. emelet


+36 1 353 0117


Munkanapokon9:00-16:00
Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/000166
Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000085