InfoShow - országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat 2016-2017-ben is

Továbbra is naprakészen, biztonságosan – Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában – Épületek villamos berendezéseinek biztonsága – címmel folytatódik aktuális témákkal a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által 2012-ben felkarolt országos kiállítás és konferenciasorozat.

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

A 2016-17-os szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei mellett több új céggel bővül az előadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

Bővebb információ és jelentkezés: www.infoshow.hu